Spinazie ovenschotel

Iedereen die hem ooit heeft gegeten, is benieuwd naar het recept van mijn spinazie ovenschotel. En dat snap ik!

Nodig:

  • 750gr kruimige aardappels 
  • melk
  • 2 zakken spinazie, gewassen
  • pakje boursin
  • 1 ui
  • 500gr gehakt
  • geraspte kaas
  • 1 rol bladerdeeg van tante fanny
  • 1 ei
  •  peper en zout
  • kerriepoeder
  • knoflookpoeder

Maken:
- schil de aardappels en kook ze 20 minuten
- verwarm de oven voor op 200 graden
- maak er met een flinke scheut melk puree van
- breng op smaak met peper en zout
- haal het bladerdeeg uit de vriezer
- snipper een ui
- verwam wat olie in een pan
- bak de ui tot ze zacht wordt
- doe het gehakt erbij en bestrooi het met de kruiden: peper, zout, knoflook en kerrie
- pak een andere pan, doe er wat olie in
- laat hierin de spinazie slinken 
- daarna mag de Boursin erbij
- pak een ovenschaal en begin met de purree
- daar overheen het gehaktmengsel
- dan alle spinazie
- bestrooi dit met de geraspte kaas
- rol het bladerdeeg uit over de schaal en druk alles goed aan
- besmeer met een geklutst ei

30 minuten in de oven op 200 graden

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Volg MamaMieppie

© 2012 - 2022 mamamieppiehapjesservice | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel