Overheerlijke eiersalade

Deze eieresalade maak ik vaak met Pasen, maar ook op elke andere dag is hij fantastisch bij de brunch of borrel.

Nodig:

  • 5 eieren
  • 2 eetlepels truffelmayonaise (ik gebruik altijd die van Zaanse mayonaise)
  • handje fijngesneden bieslook
  • 1 fijngesneden sjalotje

Maken:
- kook de eieren (hard)
- snijd ze in brokjes
- meng met 2 el truffelmayonaise
- hak het sjalotje fijn en meng dit door de rest
- bestrooi met bieslooik

Heerlijk op stokbrood en bij de borrel met een fris wit wijntje.

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Volg MamaMieppie

© 2012 - 2022 mamamieppiehapjesservice | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel