Wraptaart

Dit is een heerlijk recept voor het weekend of een drukke doordeweekse dag. Super makkelijk! De saus kun je zelfs al van tevoren gebruiken.

Nodig:

  • 500 gr gehakt
  • 2 paprika's
  • 1 ui gesnipperd
  • 1 blikje maïs
  • handje snoeptomaatjes in kleine blokjes
  • 2 pakjes Heinz gezeefde tomaten
  • 1 bakje pesto
  • 1 bakje crème fraiche
  • 1 zakje geraspte kaas
  • 1 pak wraps

Maken:
- verwarm de oven voor op 200 graden
- snipper de ui
- snijd de paprika in blokjes
- olie in de pan en fruit de ui en paprika
- doe het gehakt erbij en bak het rul
- doe de blokjes snoeptomaat erbij
- laat de maïs uitlekken en doe het erbij
- bak alles voor 5 minuutjes op middelhoog vuur
- doe de gezeefde tomaten erbij 
- breng op smaak met peper en zout
- smeer een wrap in met de crème fraîche
- laagje saus
- laagje kaas
- wrap met pesto 
- herhalen tot je eindigt met een wrap ingesmeerd met crème fraîche
- doe daar wat geraspte kaas over

Zet de taart 20 minuten in de oven op 200 graden.
 

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Volg MamaMieppie

© 2012 - 2022 mamamieppiehapjesservice | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel