Gehaktballen

Zo lekker, we eten vanavond weer gehaktballen met bietjes en aardappels. Vaak maak ik een pan vol, zodat de jongens de volgende dag een balletje gehakt op brood kunnen doen. Hoe kruid ik mijn gehakt? 

Mijn geheime recept? Daar komt het! 

Ingrediënten:

  • 500 gram gehakt
  • 2 el zoete ketjap
  • 2 el mosterdzaadjes
  • een scheutje chilisaus
  • 1 ei
  • 80 gram paneermeel
  • snufje zout

Maken:
- meng alles goed en draai er ballen van. Ik doe het vaak al een dag van tevoren, zodat de smaak goed in kan trekken.
- laat het gehakt in de koelkast opstijven
- als ik ze ga braden, doe ik dat in Croma, dat geeft zo'n lekkere jus!

 

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Volg MamaMieppie

© 2012 - 2022 mamamieppiehapjesservice | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel